Skolstädning, städning skola och förskola

En ren och fräsch skola skickar positiva signaler till elever och personal, vilket är positivt för både trivsel och resultat. Servicebyrån erbjuder skolstädning i Malmö, Stockholm, Göteborg och Kalmar.

Vid städning av skola och förskola måste särskild hänsyn tas till hygien och allergier. Du kan läsa mer om detta hos Folkhälsomyndigheten.

Vi värnar om miljön, i synnerhet när det gäller skolstädning. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Vid skolstädning och förskolestäd tar vi självklart även hand om gymnastiksalar, matsalar, slöjd, teorisalar och liknande.

Låt oss hjälpa till med fler saker

Servicebyrån kan även erbjuda flera tilläggstjänster, som att kontrollera och byta glödlampor, se till att fönster är stängda och att lokalerna är låsta och larmade och så vidare.

Professionell och tillmötesgående personal

All vår personal är fullt försäkrade och genomgår utbildning i hygien och allergianpassade metoder och miljöpåverkan. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Så går det till

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök där vi gör en bedömning utifrån era önskemål och behov. Alla skolor ser olika ut och har sina egna förutsättningar.

Därefter får ni en offert med ett förslag till städprogram och schema. I avtalet ser ni alla priser och kostnader under ett år för att hålla lokalerna fina och fräscha. Ring eller maila oss, så hör vi av oss så fort vi kan.

Samla flera tjänster under ett tak

Servicebyrån kan även hjälpa till med hantverkstjänster, skolmatväxtservicegolvvårdfönsterputsningkaffemaskiner och entrémattor (så kallade mattabonnemang med tvätt). Just nu söker vi fler skolor som behöver hjälp med skolstädning i Malmö.

Samlar ni flera tjänster under samma tak hos Servicebyrån kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.