Kontorsstädning företag

Servicebyrån erbjuder kontorsstädning i Malmö, Lund, Ystad, Halmstad, Kalmar, Göteborg, Stockholm med omnejd. Vi ser till att det är rent och fräscht på arbetsplatsen så att personalen trivs och kan fokusera på sitt arbete. 

Vi värnar om miljön. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Du ska inte behöva bekymra dig

Vissa av våra kunder vet precis hur de vill ha det, vad som ska göras och hur ofta. Vi ser till att det sker utan att de behöver tänka på det. Andra kunder vill att vi ska skräddarsy deras kontorsstädning och göra ett schema som passar deras arbetsplats.

Vi sätter alltid samman den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Där är vi en perfekt partner. Vi har många års erfarenhet av kontorstädning i Malmö, Lund, Ystad, Halmstad, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Vi lämnar gärna även förslag på golvvård (behandling), fönsterputsning och annat för att hålla er lokal fin och fräsch. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Låt oss sköta er kontorsstädning, så kan ni fokusera på er verksamhet istället.

Trevlig och tillmötesgående personal

All vår personal är fullt försäkrad och genomgår utbildning i metoder och miljötänk. De arbetar på Servicebyrån för att de tycker om att ge service och underlätta det för våra kunder.

Så går det till

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök där vi gör en bedömning utifrån era önskemål och behov. Alla kontor ser olika ut och har sina egna förutsättningar.

Därefter får du en offert med ett förslag till städprogram och ett schema. I avtalet kommer ni även att kunna se årskostnaden för lokalerna fina och fräscha. 

Servicebyrån kan hjälpa till med fler kringtjänster

Servicebyrån kan hjälpa till med mer än städtjänster för att få ert kontor att fungera som ni vill. Vi erbjuder även många olika typer av FM­-tjänster som kaffemaskinerväxter, växtvård frukt och catering.

Samlar ni flera tjänster under samma tak hos Servicebyrån kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.