Butik & köpcentrum

En ren och fräsch butik ger kunderna ett bra intryck, vilket är bra för affärerna. Låt Servicebyrån sköta städningen av butikslokalerna, så kan personalen fokusera på verksamheten istället. Bland våra kunder finns både stora och små butiker.

Så här går det till

Många av våra butikskunder uppskattar vårt grundprogram för butiker (se längre ner). Men vi anpassar oss alltid till kundernas önskemål och behov. Och vi lämnar gärna även förslag på golvvård (behandling), fönsterputsning och annat för att hålla era lokaler fina och fräscha.

Trevlig och tillmötesgående personal

Vår personal följer noggranna städinstruktioner och checklistor. För livsmedelsbutiker höjer vi ribban för med tanke på strängare kraven som gäller för dem. Vi är flexibla och anpassar naturligtvis vårt städarbete efter butikens öppettider.

All vår personal genomgår utbildning i metoder, hygien och miljötänk. De är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring.

Samla allt under ett tak hos Servicebyrån

Vi kan även hjälpa till med andra tjänster som putsnings-abonnemang för era skyltfönster, entrémattor, växter, kaffemaskiner, kalla drycker med mera.

Att samla flera tjänster under under ett tak hos Servicebyrån, gör det enklare för dig som kund. Istället för flera kundkontakter och fakturor får du en kundkontakt och allt samlat på en faktura. Ring eller maila oss så kontaktar vi dig snarast.