Golvvård för fastigheter och bostadsrättsföreningar

Alla golv mår bra av att få lite kärlek och vård. Det ökar livslängden, minskar slitaget och gör att smutsen får svårare att fastna och tränga in. Olika golvmaterial kräver olika behandling och det krävs ett proffs för att veta hur man återställer ett golv till bästa möjliga skick.

Servicebyrån kan alla golvmaterial

Vi utför golvvård för de flesta olika golvmaterial som trä, gummi, plast, linoleum, betong, natursten, marmor och textil.

Golvvårdsabonnemang

Som kund kan du prenumerera eller abonnera på golvvård. Vanligt är att vi utför arbetet under semester­ och julperioderna när lokalerna är ”tomma” eller få är på plats.

Nyttjar du redan någon eller några av våra andra tjänster? Vi kan erbjuda golvvård till ett riktigt slagkraftigt pris. Att samla flera tjänster under ett tak hos Servicebyrån är ett smart val som gör det lättare för dig. Ta kontakt med oss för att få veta mer om golvvård pris.

Trevlig och tillmötesgående personal

All vår personal är fullt försäkrad och genomgår utbildning i metoder och miljötänk. De arbetar på Servicebyrån för att de tycker om att ge service och underlätta det för våra kunder.