Trappstädning för fastigheter och bostadsrättsföreningar

En ren och fräsch trappuppgång ökar trivseln för de boende och ger ett positivt och välkomnade intryck för besökarna. Det minskar också slitaget på ytorna och även risken för skadegörelse, har det visat sig. 

Vi värnar om miljön. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Professionell och tillmötesgående personal

Servicebyrån hjälper många nöjda kunder med löpande städning av deras trapphus. All vår personal är fullt försäkrad och har genomgått utbildning i metoder och miljö. Och vi arbetar hårt med att hålla hög kvalitet och service i våra tjänster.

Vi anpassar oss efter era önskemål

Vad som ska städas eller rengöras vid en trappstädning är helt upp till er som kund. Naturligtvis kommer du att få ett förslag av oss över vad som kan vara rimligt i just ert fall. Vi skräddarsyr en riktigt bra lösning utifrån era behov och önskemål.

Samla flera tjänster under ett tak

Bland våra tjänster för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, med flera, finns även fastighetsstädningfönsterputsningentrémattorgolvvårdbyggstädningflyttstädning och garagestädning.

Men vi hjälper mer än gärna även till med trädgårdsskötsel, fasadtvätt, fastighetsskötsel, snöskottning garagestädning med mera.

Samlar ni flera tjänster under samma tak hos Servicebyrån kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.