Hyra kaffemaskiner för kontor och företag

Gott kaffe på jobbet borde vara en mänsklig rättighet Och en god kopp kaffe kan se ut på många sätt. Oavsett vilken, så vågar vi påstå att vi har maskinen som kan göra jobbet. Hos oss kan ni lease kaffemaskin. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som passar perfekt för dig och din personal. 

Hyra kaffemaskin på jobbet

Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda kaffebryggare, kaffeautomater, kaffeautomater med hela bönor, espressomaskiner, vattenautomater, samt varuautomater. Det finns alternativ för alla storlekar på företag och verksamheter, samt maskiner som är avsedda för restauranger, caféer och hotell.

Våra varuautomater finns i olika utföranden och lösningar som passar olika verksamheter och behov. Leasa kaffemaskin hos oss, så har ni alltid gott kaffe på kontoret.

Hyra kaffemaskin företag

Du kan själv välja om du vill hyra, köpa och leasa – allt utifrån era behov. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. Vi berättar gärna mer om hur du kan hyra kaffemaskin och våra priser.

Servicebyrån erbjuder även: kontorsstädningfönsterputsninggolvvårdbyggstädningflyttstädningväxtservice och kaffemaskiner för företag och kontor.