Skolmat, catering, leverantör

Idag finns det ett enormt utbud i form av snabbmat runt knuten som frestar våra barn och ungdomar. Hamburgare, pizza, thai-takeaway, kebab m.m. Det gör att det ställs stora krav på oss som skolmatsleverantör.

Servicebyråns skolmat catering strävar efter att leverera mat med en balans mellan klassisk svensk ­husmanskost som köttbullar, kåldolmar, raggmunk och fläsk och den internationella matlagningen med rätter som wok, kebab, asiatiska rätter, modern vegetarisk mat baserat på råvaror som bulgur, couscous och quinoa.

Den dagliga lunchen är ett viktigt inslag under skoldagen för de flesta elever. Vi på Servicebyrån lägger stor vikt vid att näringsämnen och smaker kombineras för att ge en bra variation och omväxlande menyer.

Men att servera måltider till barn och skolungdomar kräver också att vi finns tillgängliga och närvarande. Dagligen möter vi elever och vi vill försäkra oss om att de känner sig välkomna, trygga och omhändertagna. Vi serverar dagligen en varierad kost, varmrätter, sallader, vegetariska rätter och en stor salladsbuffé.

Våra skolmatsområden är i huvudsak: skolmat Malmö, skolmat Göteborg och skolmat Stockholm.