Hyr entrémattor i Malmö, kontor, företag

Hyr entrémattor Malmö

Låt oss på Servicebyrån ta hand om dina entrémattor helt och hållet. Med en matt-prenumeration hos Servicebyrån behöver du inte bekymra dig. Av oss kan du hyra eller leasa entrémattor i Malmö.

Vi byter ut dina entrémattor mot nya och rena utan att du behöver säga till. Hur ofta det ska ske kommer vi överens om tillsammans.

Vi värnar om miljön. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Stoppa smutsen vid dörren

Att ha en bra och ren entrématta är smart på många sätt. Inte bara ger det ett bättre intryck. Den “stoppar” även det mesta av smutsen vid dörren, håller entrén renare mellan städtillfällena och minskar slitaget på golven.

Våra entrémattor

Våra entremattor är högkvalitativa och behandlade på ett sätt som gör dem smutsavvisande, tåligare mot missfärgning och enklare att rengöra. Fibrerna är gjorda i nylon och kolfiber, vilket förhindrar statisk elektricitet. Baksidan är består av nitrilgummi.

Färger: röd, grön eller blå
Storlekar: 85x150, 85x250*, 115x200, 113x300, 150x250*, 150x400*

* Endast grå

Servicebyråns prenumeration på entrémattor

I denna tjänst ingår entrémattor, utplacering, tvätt och byte mot nya och rena mattor. Hur ofta bytena sker kommer vi överens om tillsammans. Att hyra entrématta hos oss är enkelt och bekvämt för dig.

Servicebyrån erbjuder fler tjänster för kontor och företag

Samlar ni flera tjänster under samma tak hos Servicebyrån kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.

Servicebyrån erbjuder även: kontorsstädning, fönsterputsning, golvvård, byggstädning, flyttstädning, växtservice och kaffemaskiner för företag och kontor.

 

 

VILL DU VETA MER

Fyll i ditt namn och hur vi kan nå dig, så hör vi av oss och berättar hur vi kan hjälpa dig.
Dina uppgifter används bara här. Du signar inte upp för någonting.