Trappstädning Malmö för fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Trappstädning Malmö

Servicebyrån erbjuder trappstädning i Malmö med omnejd. En tjänst för företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare och liknande aktörer. Trappstädning har länge varit en populär del av vårt tjänsteutbud och vi hjälper gärna fler kunder med detta.

I vår trappstädning värnar vi om miljön. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Professionell och tillmötesgående personal

All vår personal är fullt försäkrad och har genomgått utbildning i metoder och miljö. Och vi arbetar hårt med att hålla hög kvalitet och service i våra tjänster. Vi heter inte Servicebyrån för intet.

Vi anpassar oss efter era önskemål

Vi skräddarsyr tjänsten trappstädning Malmö utifrån era önskemål. Ingen trappuppgång är den andra lik. Ibland finns det hiss, ibland inte. Finns det fönster som ska putsas? Tillsammans kommer vi överens om vad som ska ingå i trappstädningen och vilket pris.

Samla flera tjänster under ett tak

Vi hjälper även gärna till med andra tjänster som: entrémattor, fastighetsstädning, flyttstädning, fönsterputsning, golvvård, byggstädning och garagestädning.

Vi kan också erbjuda fastighetsskötsel, fasadtvätt, trädgårdsskötsel, snöskottning med mera. Hör gärna av er till oss och berätta vad ni behöver hjälp med, så ser vi om vi kan fixa det.

Ju fler tjänster du köper av oss desto bättre pris kan vi erbjuda. Det blir också enklare för er att få allt på en faktura istället för flera och bara ha en kontaktperson.

VILL DU VETA MER

Fyll i ditt namn och hur vi kan nå dig, så hör vi av oss och berättar hur vi kan hjälpa dig.
Dina uppgifter används bara här. Du signar inte upp för någonting.