Trappstädning Göteborg för fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Trappstädning i Göteborg

En ren och fräsch trappuppgång ökar trivseln för de boende och ger ett positivt och välkomnade intryck för besökarna. Det minskar också slitaget på ytorna och även risken för skadegörelse, har det visat sig. Just nu söker vi fler kunder till vår tjänst trappstädning i Göteborg.

Vi värnar om miljön. Läs gärna mer om vår miljöpolicy och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Professionell och tillmötesgående personal

Servicebyrån hjälper många fastighetsägare och fastigheter med löpande trappstädning i Göteborg. All vår personal är fullt försäkrad och har genomgått utbildning i metoder och miljö. Och vi arbetar hårt med att hålla hög kvalitet och service i våra tjänster.

Vi anpassar oss efter era önskemål

Vad som ska städas eller rengöras vid en trappstädning är helt upp till er som kund. Naturligtvis kommer du att få ett förslag av oss över vad som kan vara rimligt i just ert fall. Vi skräddarsyr ett riktigt bra städprogram utifrån era behov och önskemål.

Samla flera tjänster under ett tak

Bland våra tjänster för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, med flera, finns även fastighetsstädning, fönsterputsning, entrémattor, golvvård, byggstädning, flyttstädning och garagestädning.

Men vi hjälper mer än gärna även till med trädgårdsskötsel, fasadtvätt, fastighetsskötsel, snöskottning garagestädning med mera.

Samlar ni flera tjänster än trappstädning under samma tak hos Servicebyrån kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.

VILL DU VETA MER

Fyll i ditt namn och hur vi kan nå dig, så hör vi av oss och berättar hur vi kan hjälpa dig.
Dina uppgifter används bara här. Du signar inte upp för någonting.